Tuesday, January 19, 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Εκδήλωση για το Τουρκικό Προξενείο

Η Πρωτοβουλία για την Απομάκρυνση του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και η εφημερίδα «Αντιφωνητής» διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής: Κράτος εν Θράκη».

Η εκδήλωση – συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου 2010, ημέρα Παρασκευή, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης και ώρα 8 το βράδυ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Νίκος Γιαννούλης, Σεμπαεδίν Καραχότζα, Κώστας Καραΐσκος και Φάνης Μαλκίδης, οι οποίοι θα αναπτύξουν τις παρεμβάσεις της Τουρκίας στην περιοχή μας και την αναγκαιότητα για μία δημοκρατική συζήτηση για το ρόλο του Τουρκικού Προξενείου στην κοινωνία της Θράκης.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κολιός.

www.proxeneio-stop.org


τηλ. Επικοινωνίας 2531081537 και 6974810573

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν με τεκμήρια και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό για τον ανθελληνικό ρόλο του Τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, την αντιδημοκρατική της τακτική, ο απροκάλυπτος εκφοβισμός των μουσουλμάνων συμπολιτών μας, η κυκλοφορία μαύρου χρήματος, ο έμμισθος στρατός εκατοντάδων πρακτόρων, η καταστρατήγηση των νόμων του Κράτους που φιλοξενείται και πλήθος άλλων στοιχείων ικανών να βάλουν σε ανησυχία όλους του Θρακιώτες και όλους τους Έλληνες.